Best Western The Public Hotel

626869
Boka rum

Rum 1

OK
   

Restaurang The Public Åkersberga

På The Public råder en gemytlig atmosfär så fort man kommer innanför dörren. Och det spelar ingen roll om du är här på dagen för att äta en fräsch lunch, tittar in på kvällskvisten för att ta en öl eller ett glas rosé efter jobbet, eller vill gå ut på helgen för att festa med kompisarna. Här händer alltid något roligt.

Lokalen är stor med mer än 140 sittplatser, rejält tilltagen bar och en mysig avsides loungeavdelning för dem som vill slappa och ta det lugnt. Dessutom öppnar uteserveringen på våren, med ytterligare 100 matplatser och avslappnat barhäng.

The Public satsar på en bred folklig approach där alla, från barnfamiljer till pensionärer ska känna sig välkomna. Med närmare 40 olika rätter på menyn kan alla hitta något som passar både mage och plånbok. Från stenugnsbakad pizza, pasta och favoriträtter från grillen som steaks, biffar och The Publics egen burgare, till klassiker som Biff Rydberg, fisk- och skaldjursgryta, plankstek och de populäraste barnrätterna. Vår meny finner du här.

Besök gärna vår egen hemsida eller ring oss för bordsbokning på 08 - 558 090 00.

I koncernen ingår även restaurangerna The Public Täby och The Public Täby. 
Läs mer på www.thepublic.se

Öppettider

Måndag - Torsdag
06.00 - 23.00
Fredag
06.00 - 01.00
Lördag
08.00 - 01.00
Söndag
08.00 - 22.00
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.